Reactie Peeters: "Tevreden dat we als tweede in de stand Anderlecht partij mogen geven"

Tomas Taecke
| 7 reacties
Peeters: "Tevreden dat we als tweede in de stand Anderlecht partij mogen geven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters liet op de persconferentie na de wedstrijd in het midden of zijn ploeg al dan niet een verdiend punt meenam uit Waregem. De Cercle-coach was vooral tevreden en fier op zijn spelers die na een zware midweekmatch een hecht blok vormden aan de Gaverbeek.

Tomas Taecke vanuit Waregem

"Na de mentale tik woensdag en de blessures was er veel oplapwerk", verwijst Peeters nog eens naar de bekeruitschakeling. "We wisten dat Zulte Waregem veel frisser zou zitten en dat was ook het geval".

"We hebben een goed blok neergezet en voor de rust gescoord uit een prachtige combinatie. Al dan niet verdiend, daarover wil ik mij niet uitlaten".

"Na de pauze kregen we meteen een mentale opdoffer", vervolgt Peeters over de tegengoal. "Zulte Waregem was veel sterker, maar we hielden goed stand. Een pluim voor m'n centrale duo: Mertens en Reis zijn beiden twintig maar slaagden erin recht te blijven tijdens de stormloop van de thuisploeg".

"Naar het einde toe ebde de druk van Essevee weg en kregen wij zelf nog twee mooie kansen via Vetokele en Neto".

"Als we de rangschikking erbij nemen, staan we samen met Gent op de tweede plaats. Dan mag je in de arm knijpen en vooral tevreden zijn".

Over de komst van Anderlecht was Bob Peeters ten slotte duidelijk: "Als je de kwaliteit van die ploeg bekijkt en de voetbalwetten respecteert zal het zeer moeilijk worden. We moeten genieten van de wedstrijd en tevreden zijn dat we als tweede in de rangschikking tegen de leider mogen spelen".
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties