Ferguson: "We weten waarmee we bezig zijn"

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Ferguson: "We weten waarmee we bezig zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United won afgelopen zaterdag met 0-1 op het veld van Everton. Het knoopte zo weer met de zege aan na de 1-6-vernedering vorige week op Old Trafford tegen stadsrivaal Manchester City.

Er was de jongste weken wat kritiek op het middenveld van Manchester United dat volgens bepaalde critici niet zou voldoen om nationaal en internationaal voor de prijzen mee te strijden. Alex Ferguson, de manager van Manchester United, weigerde mee te gaan in het verhaal en verdedigde zijn spelers door dik en dun.

"Ik ben heel tevreden met mijn ploeg. We hebben wel een pijnlijke uitschuiver gemaakt tegen City, maar dat wil niet meteen zeggen dat we over een zwak elftal beschikken. We weten heel goed waarmee we bezig zijn en welke weg we moeten inslaan", aldus de Schot op de website van zijn team.

"Iedere coach en iedere club heeft een manier om zijn club een imago aan te meten, maar wij deden het in de voorbije jaren anders. We zullen nooit van ons principe van vleugelspelers afstappen. Ik heb deze week nog eens goed onze situatie bekeken en ik ben blij met de spelers waarover ik beschik", besluit Ferguson.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties