Reza lokt scouts naar Stayen

Reza lokt scouts naar Stayen
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

Reza Ghoochannejhad (foto) is een van de revelaties van dit seizoen. De spits van Sint-Truiden VV scoorde al negen doelpunten in dertien wedstrijden en dat is ook scouts van buitenlandse en binnenlandse ploegen niet ontgaan.

Reza Ghoochannejhad was een nobele onbekende bij aanvang van het seizoen. Sint-Truiden VV haalde hem in juli weg bij de Nederlandse tweedeklasser Cambuur Leeuwarden. Ondertussen scoorde de Iraniër aan de lopende band en is het dus maar zeer de vraag of Ghoochannejhad nog land in Haspengouw gaat voetballen.

Ghoochannejhad wordt zowel door Belgische als door buitenlandse scouts druk gevolgd. Volgens STVV is er nog geen sprake van concrete belangstelling en het ziet er ook niet naar uit dat de Limburgers in de winterstop zullen meewerken aan een transfer omdat het behoud in de Jupiler Pro League van levensbelang is.

De vlugge en technisch vaardige Ghoochannejhad heeft in Sint-Truiden nog een overeenkomst tot de zomer van 2014. Eerder speelde naast Cambuur ook nog bij SC Heerenveen, Go Ahead Eagles en FC Emmen.





 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties