Interview Been: "We hebben een zware periode achter de rug"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
Been: "We hebben een zware periode achter de rug"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Mario Been heeft er met Racing Genk op een korte periode een heel pak wedstrijden opzitten. Dat er nu twee weken niet gevoetbald moet worden, is voor de coach een welgekomen pauze.

De wedstrijden hebben elkaar in sneltempo opgevolgd bij Genk wat toch voor vermoeidheid zorgde bij de Genkse spelers. "We begonnen te slap tegen Kortrijk. Mogelijk had dat te maken met onze midweekwedstrijd tegen Chelsea maar aan die midweekmatchen zullen we moeten wennen als je elk jaar Europees wil spelen."

Volgens Been verdiende Genk afgelopen weekend de drie punten. "Het was niet onze beste wedstrijd tegen Kortrijk maar als ik die partij in zijn geheel bekijk, dan hebben wij toch twee punten laten liggen", aldus de Nederlandse coach.

"Hopelijk kunnen we nu enkele spelers uit blessure recupereren."
Mario Been

De twee weken zonder voetbal komen als geroepen voor de Limburgers. "We houden maar negen spelers over, de anderen zijn overal naartoe gevlogen met interlandverplichtingen. We hebben een zware periode achter de rug met veel wedstrijden en ook niet de minste, er was ook de ontgoocheling van de bekeruitschakeling tegen Lierse. Misschien kunnen we tijdens deze 14 dagen wel enkele jongens uit blessure recupereren want er zijn er nog een aantal die moeten terugkeren."

Westerlo
"Over twee weken moeten we het tegen Westerlo opnemen en dan moeten we er weer staan. Zo zit het voetbal in mekaar, je bekijkt het van wedstrijd tot wedstrijd en dan probeer je het zo goed mogelijk te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties