Brüls geïnspireerd door overleden vader

Mathias Dumarey
| 10 reacties
Brüls geïnspireerd door overleden vader
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Christian Brüls (foto) ontpopte zich in de voorbije maanden tot een gesel voor alle verdedigingen van de tegenstander. Bij kampioen RC Genk zullen ze zich beklagen dat ze niet verder gingen om de flankspeler bij Westerlo weg te halen.

Christian Brüls speelde een uitstekende wedstrijd met AA Gent tegen KV Mechelen. Met zijn spel had hij een groot aandeel in de ruime 6-2-zege tegen de Maneblusssers. Brüls heeft dan ook een bewogen tijd achter de rug. Hij verloor in juni zijn vader aan kanker.

"Mijn vader was een heel belangrijk persoon in mijn leven. Ook voor mijn carrière. Ik heb nu een doel in mijn leven en carrière en dat wil ik voor hem bereiken", aldus Brüls in HNB. Dat doel is namelijk voetballen voor het Duitse Schalke 04. "Dat was dé club van mijn vader. We zaten vroeger in de woonkamer met heel wat vrienden naar wedstrijden van Schalke te kijken. Het is al heel lang een droom om in de Bundesliga te voetballen", besluit Brüls die tot voor een half jaar nog tot vijftien sigaretten per dag rookte maar na de dood van zijn vader besliste om te stoppen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties