Reactie Chadli: "Op het einde zat ik toch met wat schrik"

Chadli: "Op het einde zat ik toch met wat schrik"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nacer Chadli staat er terug. De flankspeler speelde een degelijke wedstrijd tegen Roemenië, maar is nog steeds niet helemaal de oude. "Ik heb nog wat tijd nodig", aldus de speler van Twente.

Ook Chadli zag dat België weer in de moeilijkheden kwam in de slotfase. "Na de 2-1 kregen zij hoop, maar deze keer hebben we het kunnen houden. We hadden voor rust meer moeten scoren, dan was dat nooit gebeurd. Ikzelf had twee heel goeie kansen, maar kon niet besluiten. Op het einde zat ik toch wat met schrik dat ze nog gingen gelijkmaken. Ik denk dat concentratieverlies er veel mee te maken had. Een geluk dat we op Gillet konden rekenen om die penalty te pakken, anders was dit een avond in mineur geweest."

Chadli zelf werd twintig minuten voor tijd gewisseld. "Ik ben pas drie weken terug en het is reeds mijn vijfde wedstrijd. Dit was echter een goede test. Het was ook een goed begin voor onze kwalificatiecampagne voor het WK. Iedereen is er zich van bewust dat die cruciaal wordt voor deze generatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties