Reactie Van Geneugden: "Spijtig dat ref match beslist"

Melissa Maes
| 7 reacties
Van Geneugden: "Spijtig dat ref match beslist"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven verloor zaterdagavond op het veld van Sint-Truiden. Na vijf minuten spelen stond de promovendus al op achterstand. “Dat betekende uiteraard een kaakslag.”

Ronny Van Geneugden zag hoe zijn ploeg na vijf minuten al op achterstand stond. “We startten aan de partij met de bedoeling een goede organisatie neer te zetten en weinig ruimte weg te geven", staat te lezen op de clubwebsite.

“Dat STVV zo snel op voorsprong kwam, betekende uiteraard een kaakslag.” OHL was in de eerste periode vooral gevaarlijk op stilstaande fases. “In het tweede deel van de eerste periode hebben we ons herpakt.”

Net na de rust kreeg STVV een strafschop toegewezen. “Spijtig dat de scheidsrechter door die fout de wedstrijd beslist. Maar goed, dat hoort bij het voetbal”, legde Van Geneugden zich neer bij de beslissing van ref Christophe Delacour.

“Op dat moment speel je alles of niets door wat te schuiven en dan kan je op een derde treffer lopen.” Maar zo liep het niet, een kwartier voor affluiten kopte Karel Geraerts de aansluitingstreffer tegen de netten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties