Vanoppen betaalt helft spelersloon oktober

Tomas Taecke
| 322 reacties
Vanoppen betaalt helft spelersloon oktober
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Managing director Patrick Vanoppen heeft de Beerschot-spelers van de helft van hun loon voor oktober voorzien. Vanoppen houdt drie mogelijke oplossingen achter de hand om de structurele problemen de kop in te drukken.

Patrick Vanoppen heeft ondertussen de helft van het spelersloon voor oktober betaald. Vorige week werden alarmerende berichten de wereld ingestuurd over een tekort aan beschikbare middelen op het Kiel.

Opdat de spelers hun loon konden in ontvangst nemen, gaf Vanoppen drie mogelijkheden aan om het structureel probleem op te lossen. De meest voor de hand liggende optie is het verkopen van projecten uit zijn vastgoedfirma.

De andere pistes zijn enerzijds een anonieme buitenlandse investeerder en anderzijds een Britse investeringsfirma. Volgende week volgt normaal het tweede deel van de loon voor oktober.

Verschillende spelers van de Ratten hebben ondertussen spelersvakbond Sporta op de hoogte gebracht van de loonachterstand, maar niemand legde tot dusver een klacht neer.

Vrijdag krijgt Beerschot de licentiecommissie over de vloer. Na het bezoek krijgt de club de tijd tot 21 december om de problemen waarmee het kampt van de baan de ruimen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties