De Camargo: "Opnieuw in topvorm"

Melissa Maes
| 3 reacties
De Camargo: "Opnieuw in topvorm"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Borussia Mönchengladbach is aan een sterk seizoen bezig en staat samen met Borussia Dortmund aan de leiding van de Bundesliga. Filip Daems en Igor De Camargo staan zaterdagmiddag oog in oog met de Duitse kampioen.

Borussia Mönchengladbach moet mogelijk groot talent Marco Reus missen, maar het kan wel opnieuw beroep doen op Igor De Camargo. “Het was enorm moeilijk voor mij om wedstrijden op de tribune te volgen. Ik ben blij dat ik nu opnieuw in topvorm ben na mijn knieblessure.”

Vorig seizoen moest Gladbach nog vechten tegen de degradatie, maar nu heeft het net als Borussia Dortmund 29 punten. “We hebben een zeer sterke groep met talentvolle spelers en een goede trainer (Lucien Favre, n.v.d.r.).”

“Vorig jaar konden we de wedstrijden van de heenronde niet winnen. In februari kregen we een nieuwe trainer en ging de terugronde vlotter. Daar plukken we nu verder de vruchten van.”

Borussia Mönchengladbach moet zich al enkele jaren tevreden stellen met een plaats in de rechterkolom van de Bundesliga, maar dat lijkt dit seizoen toch anders uit te draaien.

Het bestuur van Duits kampioen Borussia Dortmund wist de ploeg nagenoeg intact te houden, wat ertoe heeft geleid dat de verwachtingen ook dit seizoen weer hooggespannen zijn. Het belooft zaterdag een spannend duel te worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties