OHL en Club Brugge 'do give a shit' voor Music for Life

Melissa Maes
| 34 reacties
OHL en Club Brugge 'do give a shit' voor Music for Life
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven en Club Brugge gaan ook dit jaar, samen met hun sponsors Option en Dexia, de actie Music for Life van Studio Brussel steunen. Supporters kunnen bieden op unieke wedstrijdshirts, een gesigneerde wedtsrijdbal en op enkele exclusieve plaatsen in een vedetten-elftal.

Op zondag 18 december om 18 uur wordt in ‘Den Dreef’ de aftrap gegeven voor OHL – Club Brugge. Beide clubs engageren zich voor de Music for Life-actie met een drieledig initiatief rond de wedstrijd.

Op de wedstrijdshirts staan de sponsors hun plaats af ten voordele van de hulpactie. Op de shirts komen het logo van Music for Life en de slogan ‘We do give a shit’. De spelers zullen die shirts handtekenen en bieden kan via deze link.

Daarnaast wordt ook de wedstrijdbal te koop aangeboden. Wie tegen zaterdagmiddag het hoogste bod heeft uitgebracht, mag bovendien in een nokvol stadion de aftrap geven van de galawedstrijd onder BV’s en krijgt de gesigneerde wedstrijdbal mee naar huis.

Meteen na het fluitsignaal van OHL – Club Brugge wordt de aftrap gegeven van die galamatch. Over twee keer twintig minuten spelen twee teams van BV’s, politici, journalisten en oud-voetballers een ‘Music for Life’-wedstrijd. Dat is een initiatief van Vlaams minister voor Sport Philippe Muyters en journalist Ivan De Vadder.

Voor de galawedstrijd kan je uw plaats in een van deze elftallen kopen en veertig minuten genieten van de roem als topvoetballer. De twee hoogste bieders komen samen met een vriend aan de aftrap. Bieden kan vanaf 12 december via deze link

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties