Interview Simaeys: "2 van de 3 komende wedstrijden moeten we winnen"

Fabian Morren
| 19 reacties
Simaeys: "2 van de 3 komende wedstrijden moeten we winnen"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Jeroen Simaeys staat terug in de defensie van Racing Genk. De verdediger deed het tegen Leverkusen meteen al prima. "Het ging vlot."

Simaeys is weer blessurevrij. Na een lange afwezigheid maakte hij tegen Leverkusen zijn rentree. "Ik ben blij met hoe het gelopen is", vertelt de verdediger aan onze redactie. "Ik had geen last meer en hoefde me in de duels nooit in te houden. Het ging dus vlot en dat stemt me tevreden."

Met Simaeys achteraan leek de defensie van Genk weer beter op orde. "Ik was er niet bij de vorige wedstrijden, dus ik kan daar niet over oordelen", houdt hij zich wat op de vlakte. "Ik had wel een positief gevoel en probeerde de andere verdedigers goed bij te staan. Ze verdienen echter ook complimenten voor hun wedstrijd tegen Leverkusen."

Nu het Europese avontuur voorbij is, kan Genk zich weer voluit concentreren op de competitie. "Ik wil toch graag twee van onze drie komende competitiewedstrijden winnen. Na de winterstop moeten we de race naar de top zes dan definitief inzetten", aldus Simaeys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties