Reactie Timmermans: "Thuisreputatie staat er weer"

Timmermans: "Thuisreputatie staat er weer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV-voorzitter Johan Timmermans glunderde toen hij na het feliciteren van de spelers in de catacomben verscheen. De voorzitter zag zijn ploeg eindelijk de drie punten pakken en stunten.

Johan Walckiers in Mechelen

Timmermans kon zijn vreugde amper wegsteken. "Dankzij deze zege hebben we onze thuisreputatie toch weer wat kunnen opkrikken", aldus de voorzitter. "We krijgen dit seizoen nog een aantal goeie ploegen bij ons thuis en ik hoop dat we dan weer kunnen stunten. We hebben vandaag weerbaarheid getoond. Na de 1-1 verwachtte iedereen dat Anderlecht er ging overlopen. Om dan nog een goal te scoren, dat is mooi en heel sterk."

"Het kon ook niet blijven duren dat we ongeluk hadden. Ik wil daar niet alles op steken, maar we hebben het geluk toch nog niet aan onze kant gehad. Ik vond Anderlecht trouwens niet zo gevaarlijk. Als je een doelman hebt die cruciale ballen pakt, je verdediging haar werk doet, het middenveld draait en je spitsen scoren, dan heb je een goede match gespeeld. We hebben vandaag bewezen dat we onder onze waarde gerangschikt staan."

Timmermans verklaarde ook nog dat trainer Marc Brys nooit moeten vrezen heeft voor zijn job. "Waarom zou Marc nu opgeluchter kunnen ademhalen", vroeg hij zich af. "Hij heeft nooit echt ter discussie gestaan. Ik heb altijd gezegd dat het niet kon dat een trainer die in het begin van het seizoen wel zeges behaalde, dat ineens niet meer zou kunnen. De groep heeft een duidelijk teken gegeven: dat ze verder willen met Brys."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties