Wijnants: "Vier nieuwe spelers en een doelman"

Fabian Morren
| 27 reacties
Wijnants: "Vier nieuwe spelers en een doelman"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Herman Wijnants is van plan om in te grijpen bij Westerlo. De vele blessures verplichten hem tot het op zoek gaan naar nieuwe spelers.

"Nu wordt het echt wel zwaar om dragen: weer drie spelers die voor lange tijd zijn uitgevallen. Ik hoorde er in de winterstop al twee of drie bij te halen, maak daar nu maar drie tot vier van plus een doelman. We doen ons best, al heb je zelfs met transfers geen zekerheden. Kijk maar hoeveel nieuwkomers reeds zijn uitgevallen", zegt Wijnants in GvA.

Westerlo kan nu volgens het reglement al een doelman aantrekken, omdat het met een keepersprobleem zit. "En Vanhamel speelde al maar aan 70 procent van zijn mogelijkheden", aldus de manager. "Nu, in een week tijd kunnen wij - denk ik - geen nieuwe doelwachter halen. Waarvoor ook? Voor die twee matchen nog voor de winterstop? We gaan dit goed bekijken."

Wijnants komt ook nog even terug op de rode kaart. "Ik wens eigenlijk geen commentaar te geven op de ref maar zijn beslissing om Jefke Delen uit te sluiten, was wraakroepend. Het was een sportieve match en ik heb de beelden wel driemaal bekeken: dat was nooit rood."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties