Interview Simaeys: "Ik ben gelukkig in Genk"

Robby Morren
Robby Morren
| 21 reacties
Simaeys: "Ik ben gelukkig in Genk"
Foto: © SC

Jeroen Simaeys kon vorige week opnieuw voetballen na verschillende weken blessureleed en zorgde onmiddellijk voor meer stabiliteit in de defensie.

Simaeys was al onmiddellijk nadrukkelijk aanwezig en bracht meer zekerheid in de Genkse verdediging. "Het doet deugd dat we de nul konden tegen Lierse. Ik wist van mezelf dat ik niet zoveel tijd nodig heb om na een blessure terug te komen, ik zit snel weer op niveau", vertelt Simaeys aan onze redactie.

Vertrouwen
De 4-0 overwinning tegen Lierse deed de spelers zichtbaar deugd. "Het was lang geleden dat we nog eens de nul konden houden en ook nog eens veel scoorden. Die winst is dus wel goed voor ons vertrouwen." Toch weet Simaeys dat de weg nog lang is. "We zitten nog niet supergoed in ons spel, soms lijden we nog te snel balverlies maar elke overwinning is goed om vertrouwen op te doen."

Leuke club
Simaeys, die afgelopen zomer Club Brugge ruilde voor Racing Genk, voelt zich opperbest bij zijn nieuwe club. "Ik ben gelukkig in Genk. Het is een leuke club: zowel de spelers, de trainer als de supporters. Ik voel me hier heel goed maar ik had dat ook wel gedacht toen ik naar hier kwam."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties