Interview Adesanya: "Ik geloof in de kansen van Lierse"

Melissa Maes
| 2 reacties
Adesanya: "Ik geloof in de kansen van Lierse"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jason Adesanya heeft zijn eerste speelminuten in eerste klasse achter de rug. De achttienjarige aanvaller van Lierse laat onze redactie weten dat hij verrast was met zijn debuut.

“Het was een verrassing voor mij omdat het 0-0 stond tegen Beerschot. Het is fantastisch dat ik het vertrouwen kreeg van de trainer. Het waren slechts drie minuten, maar toch is het een droom die uitkomt: spelen in eerste klasse”, zegt Jason Adesanya.

Wat was de reactie van coach Chris Janssens achteraf? “Ik denk dat hij tevreden was. Ik vind wel dat ik beter kan, maar daarvoor moet ik hard mijn best blijven doen tijdens de trainingen. Ik heb nu mijn debuut achter de rug, toch moet ik rustig blijven.”

“Tijdens mijn invalbeurt was ik niet zenuwachtig, ik wilde gewoon mijn best doen en geen fouten maken. Het besef kwam eigenlijk pas achteraf wanneer iedereen me feliciteerde”, lacht de jonge Rode Duivel (U19).

Adesanya geniet momenteel van het weekje vakantie. “Ik heb een loopprogramma en ik train wat individueel. Dat deed ik ook tijdens mijn examenperiode. Maar ik heb ook al genoten van de feestdagen hoor, maar met mate.”

“Vanaf 5 januari gaan we terug voluit trainen. Ik hoop dat we ons redden, want Lierse heeft echt ambitie om in eerste klasse te blijven. We moeten er elke wedstrijd voor blijven gaan. Ik geloof in onze kansen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties