Komende dagen opnieuw Premier League-voetbal!

Tomas Taecke
| 18 reacties
Komende dagen opnieuw Premier League-voetbal!
Foto: © SC

Terwijl de Belgische spelers hun beklag doen over het kerstvoetbal, volgen de wedstrijden in de Engelse Premier League elkaar in snel tempo op. Een nieuwe speeldag wordt van maandag tot woensdag afgehaspeld.

Veel tijd om te bekomen van de wedstrijden op oudejaarsdag krijgen de PL-spelers niet. Maandag dient er zich al een nieuwe speeldag aan. United, City, Chelsea en Spurs krijgen snel de kans om de uitschuiver van het afgelopen weekend recht te zetten. Wat volgt is het programma van de twintigste speeldag, dat van maandag tot woensdag zal worden afgewerkt.

Maandag 02/01:

Aston Villa - Swansea
Blackburn - Stoke City
Wolves - Chelsea
QPR - Norwich
Fulham - Arsenal

Dinsdag 03/01:

Tottenham - WBA
Wigan - Sunderland
Manchester City - Liverpool

Woensdag 04/01:

Newcastle - Manchester United
Everton - Bolton Wanderers

Thomas Vermaelen zal de korte Londense trip naar Fulham wegens een blessure aan zich voorbij laten gaan. Wel komt Moussa Dembele hoogst waarschijnlijk aan de aftrap in die wedstrijd.

Marouane Fellaini kijkt toe vanop de tribune wanneer zijn club Bolton woensdag partij geeft. Ook Ritchie De Laet kan met Norwich niet aantreden tegen QPR. Simon Mignolet zal dinsdag waarschijnlijk opnieuw onder de lat staan bij Sunderland tegen Wigan. Vincent Kompany gaat met City op zoek naar eerherstel tegen Liverpool na de late nederlaag in Sunderland.




 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties