Leekens: "Het overlijden van De Grijse is groot verlies"

Melissa Maes
| 4 reacties
Leekens: "Het overlijden van De Grijse is groot verlies"
Foto: © SC

Georges Leekens trainde KV Kortrijk een seizoen en beleefde fantastische momenten met Jean-Marc De Grijse. “Zijn dood is een schok, omdat het onverwacht is.” De sportief manager overleed op 41-jarige leeftijd na een korte ziekte.

“Het was een klap toen ik het nieuws vernam. Als KV Kortrijk nu een subtopper is, dan heeft het dat te danken aan Jean-Marc De Grijse. Hij bleef altijd op de achtergrond, maar hij bracht zijn club met beperkte middelen van derde klasse naar eerste”, zegt bondscoach Georges Leekens in HLN.

“Anderen denken vaak enkel aan zichzelf, maar hij werkte buiten de schijnwerpers en dacht enkel aan de club. Jean-Marc had een groot hart voor de club en zijn overlijden is een groot verlies voor Kortrijk.”

“Hij heeft de administratie weer op poten gezet, hij deed de scouting en hij zorgde ook voor goeie transfers. In mijn tijd bij Kortrijk zaten we elke twee weken één keer samen om alles te bespreken. Ik heb toen een fantastische jaar meegemaakt.” Leekens loodste KV Kortrijk dat seizoen naar play-off 1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties