OHL wint makkelijk van vierdeklasser

Thomas De Block

Oud-Heverlee Leuven speelde gisteren een oefenwedstrijd tegen vierdeklasser SK Kampenhout. OHL won de wedstrijd overtuigend met 5-0.

OHL trad aan met een gemengde ploeg van kernspelers en beloften. Deze combinatie pakte goed uit want na een kwartier stond het al 3-0, na twee doelpunten van Shallow en één van Loris Brogno.

Nog voor rust scoorde De Vriese het vierde doelpunt voor Oud-Heverlee Leuven. In de tweede helft kon Kampenhout de neus aan het venster steken, maar dat leverde geen dreiging op.

Op het uur werd het zelfs 5-0. Brogno werd neergeduwd in het strafschopgebied en Simon Bracke zette de penalty om.

Bij OHL deed Kevin Roelandts 80 minuten mee om wedstrijdritme op te doen. Joeri Vastmans moest tijdens de wedstrijd naar de kant na een kniestoot in de rug.