Kagelmacher trekt dan toch naar Monaco

Dirk Pieters
| 87 reacties
Kagelmacher trekt dan toch naar Monaco
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is dan toch een einde gekomen aan de transfersoap rond Gary Kagelmacher. De verdediger van Beerschot trekt naar het Franse Monaco.

Gary Kagelmacher ondertekende donderdagnamiddag een contract van drieëneenhalf jaar bij het Franse AS Monaco. Zo komt er eindelijk een definitieve doorbraak in de transfer. De verdediger komt zaterdagavond voor de wedstrijd van Beerschot tegen Cercle Brugge nog afscheid nemen van de club en zijn supporters.

"We zijn heel blij dat we Gary kunnen ondersteunen in de uitbouw van zijn carrièr. Hij verlaat het Olympisch Stadion door de grote poort. We prijzen ons gelukkig dat hij anderhalf jaar lang het beste van zichzelf heeft gegeven voor de club en we zijn er zeker van dat hij nog maar aan het begin staat van een schitterende voetballoopbaan", aldus voorzitter Patrick Vanoppen op de clubwebsite. 

Voor welk bedrag Kagelmacher de overstap maakt, is niet bekend. Monaco, dat vorig seizoen degradeerde, staat met 19 punten uit 20 wedstrijden pas op een 18de plaats in de Ligue 2.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties