Mpenza: "Ik wil nog voor de Rode Duivels spelen

Fabian Morren
| 17 reacties
Mpenza: "Ik wil nog voor de Rode Duivels spelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emile Mpenza zat bijna in Westerlo. De 33-jarige spits is nog eigendom van Neftchi Baku, maar wil en zal daar vertrekken.

"Ik ben Westerlo erg erkentelijk voor wat ze me boden", zegt Mpenza in HLN. "Als ik nog naar één club in België zou komen, dan zou het Westerlo zijn. Gewoon uit dank voor de inspanning die ze leverden. Dat vergeet ik niet."

"Ik weet dat men zegt 'Emile kijkt alleen naar het geld', maar ik ben niet anders dan elke profvoetballer. Ik moet naar het financiële plaatje kijken, zeker nu mijn carrière stilaan ten einde loopt. Moest Westerlo me kunnen betalen wat ze me in het buitenland bieden, dan zou ik direct tekenen." 

Mpenza wil vertrekken bij Baku. Ook al omdat hij er niet meer mag spelen. "Geen idee waarom de trainer me nooit liet starten. Niemand snapt dat. Ik was er graag gezien, ik maakte geen fouten, ik trainde zoals het hoort, ik had geen blessures, maar de trainer gaf me geen uitleg waarom hij me niet opstelde. Ik ben daar echt ontgoocheld over."

De spits heeft nog grote ambities. "Ik wil nog graag voor de Rode Duivels spelen. Zoals je wellicht weet onderhoud ik een goede relatie met bondscoach Leekens. Daarom is het toch wel belangrijk dat ik nu de juiste club kies."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties