Real Madrid wint opnieuw

Thomas De Block
| 12 reacties

Real Madrid blijft soeverein aan de leiding in de Primera Division. De Madrilenen wonnen met 3-1 van Real Zaragoza. Ook Espanyol en Athletic Bilbao grepen de drie punten.

Real Madrid – Real Zaragoza 3-1

De wedstrijd begon slecht voor de Madrilenen. Na elf minuten zorgde Lafita voor een verrassende voorsprong voor de bezoekers. Hij kon de bal voor open doel binnentikken. Het was wachten tot na het halfuur voor een reactie van Real. Kaka werkte beheerst af in de rechterhoek en zorgde voor de gelijkmaker.

Kort na de rust klom de thuisploeg op voorsprong. De onvermijdelijke Christiano Ronaldo zorgde voor de 2-1 op aangeven van Özil, hoewel hij lichtjes buitenspel leek te staan. Uiteindelijk werd de wedstrijd nog voor het uur beslist. Na een mooie doorsteekbal van Kaka wist Özil de 3-1 eindstand vast te leggen. Door deze overwinning verstevigt Real Madrid zijn leiderspositie en heeft het acht punten voorsprong op Barcelona. De Catalanen spelen momenteel nog wel tegen Villarreal.