Reactie Riga: "Idioot van Vainqueur"

Fabian Morren
| 22 reacties
Riga: "Idioot van Vainqueur"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard won met 0-2 bij Lierse, maar toch was er een schaduw over de wedstrijd. Zowel Felipe als Vainqueur zijn geschorst tegen Anderlecht na een rode kaart. "Zo hebben we weer veel afwezigen tegen Anderlecht", weet coach José Riga.

Op het einde werd de wedstrijd ontsierd door een opstootje tussen Felipe en Grncarov. "Ik zag Grncarov eerst een elleboog uitdelen en dan aan de haren trekken bij Felipe. Op dit veld zijn er sowieso veel contacten, maar dit was zeker niet nodig", aldus Riga.

Tegen Anderlecht zal Riga belangrijke spelers moeten missen komende week. Onder meer Vainqueur, die in het slot zijn tweede geel pakte. "Dat was een idiote actie van hem. De eerste die dat weet is de speler zelf. Het is de tweede keer dat we tegen Anderlecht moeten spelen met heel wat afwezigen."

"We hebben deze wedstrijd wel met 2-0 gewonnen. Dat zouden we nog bijna vergeten", merkt Riga op. "In de eerste helft hebben we veel kansen gehad. Lierse deed goed mee. Nadien hebben we goed stand gehouden. Toen Bjarnarsson inviel, was de tweede opeenvolgende uitzege een feit. Hij zorgde voor meer balvastheid in ons team"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties