"Volledige waarheid over Stijnen is nog niet verteld"

Fabian Morren
| 27 reacties
"Volledige waarheid over Stijnen is nog niet verteld"
Foto: © SC

Voor drie mensen van Beerschot wordt de verplaatsing naar Club Brugge wel heel speciaal: Jacky Mathijssen, Peter Van der Heyden en Stijn Stijnen. Of die laatste zal spelen, is nog niet duidelijk.

"Gelukkig ben ik geen trainer", zegt Peter van der Heyden in Het Nieuwsblad. "Want Pacovski is al weken heel goed bezig, maar Stijn Stijnen en Club Brugge is toch ook een verhaal apart. Ik ben ervan overtuigd dat er in Brugge ook nu nog meer pro-Stijnen-mensen rondlopen dan contra's."

"Hij heeft er toch meer dan tien jaar gespeeld, hij zei af en toe waar het op stond en ik ben ervan overtuigd dat de echte en volledige waarheid over zijn ontslag bij Club nog niet verteld is. Mocht hij spelen, dan zullen er altijd een aantal sfeermakers zijn die 'boe' roepen als hij het terrein opstapt."

"Vroeger dacht ik dat het pose was bij hem, maar nu geloof ik vast dat hij er zich echt niks van aantrekt wat ze over hem zeggen", vervolgt de 35-jarige linksachter. "Maar hij heeft de laatste weken heel hard gewerkt om er te staan in Brugge en om het bestuur te bewijzen dat het een foute beslissing nam door hem weg te sturen. Eigenlijk weg te smijten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties