Kijk gratis live naar Barcelona - Valencia.

Thomas De Block
| 6 reacties
Kijk gratis live naar Barcelona - Valencia.
Foto: © SC

Vanavond staan Barcelona en Valencia tegenover elkaar in de terugwedstrijd van de Spaanse beker. In de heenwedstrijd hield Valencia de Catalanen op 1-1.

Valencia kende wel het nodige geluk vorige week. Barcelona zag een doelpunt van Sanchez afgekeurd en Messi miste een strafschop. Voor de terugwedstrijd kan Barcelona-trainer Guardiola geen beroep doen op de geblesseerden Iniesta, Pedro, Villa, Afellay en Sergio Busquets.

Bij Valencia keren Banega en Jonas waarschijnlijk terug in de basis, zij kregen afgelopen weekend rust. Valencia moet minstens één keer scoren in Camp Nou om kans te maken op een finaleplaats. Benieuwd of dit lukt tegen de doelpuntenmachine van Barcelona.

Volg het gebeuren vanop de eerste rij en bekijk de livebeelden van de match via Bwin vanaf 21u!

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Barcelona is favoriet. Een gokje op Valencia daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE  een account en krijg 100 euro gratis. 

Steekt Barcelona de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 183 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Valencia wint u 1575 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties