Corinthians geeft Adriano 'huisarrest'

Thomas De Block
| 0 reacties
Corinthians geeft Adriano 'huisarrest'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adriano, de gewezen spit van Inter Milaan, blijft voor de nodige beroering zorgen. Nadat de Braziliaanse spits eerder in het nieuws kwam na een reeks negatieve acties naast het veld, kampt de speler van Corinthians nu met overgewicht.

Eind januari viel Adriano reeds naast de selectie omwille van overgewicht. Hij kreeg de tijd om zelfstandig zijn probleem op te lossen, maar de nodige zelfdiscipline zou ontbreken. Daarom heeft Corinthians actie ondernomen.

Adriano krijgt tot veertien februari de tijd om vijf kilo af te vallen. Om ervoor te zorgen dat de Braziliaan niet opnieuw in de fout gaat, zal de Braziliaanse club hem huisarrest geven. Fitness-coach Fabio Mahseredjian verklaart de keuze voor huisarrest.

“In het spelershotel hebben we meer controle over hem. Hij weet dat we het beste met hem voor hebben. We willen hem helpen, maar we zijn afhankelijk van hem. Alleen via een dieet kan hij afvallen. Fysieke arbeid alleen, is niet genoeg”, aldus Mahseredjian.

Adriano staat bekend als een woelige persoonlijkheid. In het verleden kwam hij meermaals in het nieuws. Na passages bij onder meer Inter Milaan, Sao Paulo, Flamengo en AS Roma, hoopt de 29-ex-international zijn carrière uit het slop te halen bij Corinthians.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties