Zondag Family-day bij Zulte Waregem

Dirk Pieters
| 1 reacties
Zondag Family-day bij Zulte Waregem
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Nu zondag organiseert de Supportersraad van SV Zulte Waregem de Essevee Family Day. Alle supporters kunnen vanaf 11 uur terecht in Studio Essevee.

Op het programma staat een supporterslunch doorspekt met interviews met spelers en staf. Voorzitter van de supportersraad Bernard Loosveldt: “Het is het tweede jaar op rij dat we dit organiseren voor de supporters. Vorig jaar heette dit initiatief nog de supporterslunch. Toen zagen we dat er vooral families met kinderen naartoe kwamen. Daarom hebben we die dag omgedoopt tot de Essevee Family Day. Het is de bedoeling om gezinnen met kinderen dichter bij de spelers te brengen en hen in een informele sfeer te ontmoeten", aldus de voorzitter.

"De aanwezigen kunnen kiezen tussen stoofvlees of balletjes in tomatensaus met frieten. Een consumptie en dessert zijn inbegrepen. Volwassenen betalen € 15, kinderen (-12 jaar) smullen al voor € 10. De kleinsten kunnen zich uitleven op het springkasteel. Tickets zijn verkrijgbaar in alle supporterslokalen en in het onthaal van het Regenboogstadion.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties