Kan Standard winnen van Krakow?

Andrea Doino
| 55 reacties
Kan Standard winnen van Krakow?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na het verlies tegen Anderlecht in de competitie moet Standard vanavond aan de bak in de Europa League tegen Wisla Krakow. In de groepsfase moesten Fulham en Twente het onderspit delven in Polen. Kan Standard vanavond iets forceren?

Felipe en Vainqueur kunnen vanavond terug meedoen. In de match tegen Anderlecht waren beide spelers geschorst. Standard-trainer José Riga ziet Mujangi Bia afvallen. Hij wordt vervangen door Seijas. Yoni Buyens voelt zich grieperig, maar zal er alles aan doen om toch aan de aftrap te verschijnen.

Bij Wisla Krakow zit Milan Jovanovic op de bank (reservedoelman). Wisla Krakow had in de groepsfase de slechtste verdediging met maar liefst dertien tegendoelpunten. Standard daarentegen kreeg maar één doelpunt binnen. Kan Standard vanavond dat belangrijke uitdoelpunt maken?

Vermoedelijke opstellingen:
Wisla Krakow:Pareiko, Lamey, Chavez, Czekaj, Diaz, Wilk, Nunez, Malecki, Gargula, Melikson, Genkov
Standard:Bolat, Goreux, Kanu, Felipe, Poccognoli, Seijas, Vainqueur, Buyens, Gakpé, Cyriac, Tchité.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Wisla Krakow is favoriet. Een gokje bij BWIN op Standard  daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Wisla Krakow met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 352,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Standard wint u 450 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties