De Langhe: "Blijven spelen om te winnen"

Dirk Pieters
| 1 reacties
De Langhe: "Blijven spelen om te winnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wetteren staat allerlaatste in de tweede klasse. De ploeg begint nu wel stilaan punten te sprokkelen, maar mocht het zich nog weten te redden, dan speelt het misschien toch in derde klasse. De club diende nog geen licentie in voor volgend seizoen om in tweede klasse te starten.

Wat doet dit nu met een voetballer die nog wel de nodige ambitie heeft? Onze redactie ging eens polsen bij Jan De Langhe."Natuurlijk ben je daar af en toe mee bezig, maar eens je op het veld staat wil je maar één ding en dat is winnen. Niemand wil voetballen om te verliezen. We blijven iedere wedstrijd alles geven en dan denk je niet aan die andere zaken."

De club wist de laatste weken wel wat punten te sprokkelen, maar de aanvaller beseft dat het mogelijk net iets te laat kan zijn. "We laten duidelijk zien dat we nog niet aan opgeven denken, maar we weten al langer dat het heel moeilijk gaat worden. Met het systeem van drie punten kan een kloof snel weer dicht zijn, maar we moeten nog niet teveel beginnen rekenen."

Over een mogelijke degradatie wil De Langhe het nog niet hebben. "Hoe het dan verder moet valt af te wachten. Zakken is één zaak, maar wat gaat er dan met de club gebeuren? Wat gaat er met de spelers gebeuren?  Dat zijn zaken waar we nog niet aan mogen denken, maar waar we deze periode wel een antwoord op gaan krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties