De Marcos: "Scoren op Old Trafford vergeet ik nooit meer"

Tomas Taecke
| 7 reacties
De Marcos: "Scoren op Old Trafford vergeet ik nooit meer"
Foto: © SC

Oscar de Marcos, maker van het tweede doelpunt voor Bilbao op Old Trafford, was na afloop van de stuntzege door het dolle heen: "Onze trainer laat ons geloven dat niemand beter is dan ons".

Athletic-middenvelder Oscar de Marcos had zijn aandeel in de stuntzege van zijn team op Old Trafford. Samen met Ajax zorgde Bilbao ervoor dat de Mancunians voor het eerst sinds 1996 twee opeenvolgende Europese thuisnederlagen leden.

"De sleutel was dat wij de hele wedstrijd de bal in onze rangen hadden", zei De Marcos na afloop tegen UEFA.com. "Het is de filosofie van onze trainer. Daardoor kregen we heel wat kansen".

"Scoren op Old Trafford is iets dat ik nooit in mijn leven zal vergeten. Ik zal er altijd blijven aan terugdenken. Op dit moment ben ik echt in de wolken".

"Het was een fantastische avond voor onze fans, die met volle teugen hebben genoten. Onze coach zegt altijd dat we van iedereen kunnen winnen en dat niemand beter is dan ons. Deze zege is een mooi geschenk voor iedereen die met de club begaan is".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties