Mignolet houdt nul en is Liverpool de baas

Fabian Morren
| 4 reacties

In de Premier League heeft Liverpool een nederlaag geleden bij het Sunderland van Simon Mignolet. De Reds konden de Belgische doelman niet verslaan. Chelsea won met het kleinste verschil van Stoke City.

Liverpool ziet de kloof met de eerste zes steeds groter worden. Het verloor zaterdag met 1-0 bij Sunderland. Bendtner scoorde kort na rust het enige doelpunt van de wedstrijd.

Chelsea won met het kleinste verschil van Stoke. Didier Drogba dankte coach Di Matteo voor het vertrouwen met en doelpunt. Fernando Torres kreeg geen basisplaats, Lukaku zelfs geen plek op de bank.

Moussa Dembélé en Fulham gingen met het kleinste verschil onderuit bij Aston Villa. Weimann velde twee minuten in blessuretijd het verdict.