Dynamo Dresden speelt voor vol huis achter gesloten deuren

Tomas Taecke
| 2 reacties
Dynamo Dresden speelt voor vol huis achter gesloten deuren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Duitse club Dynamo Dresden heeft zijn stadion tegen Ingelstodt volledig uitverkocht. Op zich niets bijzonder, ware het niet dat de partij achter gesloten deuren moest worden afgewerkt.

Alle 32066 tickets werden dit weekend aan de man gebracht voor de thuiswedstrijd tegen Ingelstodt. Na rellen tijdens de bekerwedstrijd in Dortmund was Dynamo nochtans genoodzaakt de partij achter gesloten deuren af te werken. Rondom het stadion verzamelden de duizenden fans zich om de club zoals elke week aan te moedigen, alleen ditmaal niet vanop de tribunes.

De hondtrouwe aanhang van de geel-zwarte club uit Dresden maakte het op bezoek bij Borussia Dortmund enkele maanden geleden tijdens een bekerwedstrijd veel te bont. De vernielingen die door hen in het Signal Iduna-park werden aangericht liepen op tot 150000 euro. De Duitse voetbalbond legde Dynamo de sanctie van één partij achter gesloten deuren op, die dus dit weekend de vele fans niet heeft weerhouden een ticket voor de thuiswedstrijd aan te schaffen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties