PSG wint in slotfase

Andrea Doino
| 1 reacties

Paris Saint-Germain ging vandaag op bezoek bij Dijon. De ploeg uit de Franse hoofdstad won met 1-2. Het winnende doelpunt viel pas in de blessuretijd.

Tegen Dijon heeft de leider in de Franse competitie pas in de laatste seconden van de wedstrijd afstand kunnen nemen. Een mooie prestatie aangezien PSG meer dan één helft met tien man heeft moeten spelen. Sissoko pakte in de veertigste minuut zijn tweede gele kaart en moest gaan douchen.

Na de rust opende Tiéné de score voor PSG. Een kwartier voor tijd kon Dijon via Paulle gelijkmaken. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel, maar in de laatste seconden van de wedstrijd maakte Gameiro de winnende treffer. Meteen ook het einde van de wedstrijd, waardoor de druk weer ligt bij Montpeiller dat vanavond Caen over de vloer krijgt.