Cercle: "We hopen op 20.000 fans"

Cercle: "We hopen op 20.000 fans"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge hoopt zondag de kaap van 20.000 fans te ronden wanneer stadsbuur Club over de vloer komt. Wel dreigt de wedstrijduitzending van 2BE de vereniging parten te spelen.

"Maandagavond waren 15.250 kaartjes aan de man gebracht", vertelt Pol Van Den Driessche aan onze redactie. "Daarin zijn ook alle seizoenskaarthouders inbegrepen".

"We hopen zondag 20.000 bezoekers te verwelkomen, al kan de live-uitzending van 2BE ons wel parten spelen", voegt de persvoorlichter van groen-zwart eraan toe.

Cercle lanceerde ook een actie in samenwerking met het warenhuis Delhaize. "Dat heeft in totaal 2200 bezoekers extra opgeleverd. De kostprijs is wel verhoogd van vijf naar tien euro", aldus Van Den Driessche. 

Wie nog geen kaartjes bemachtigd heeft voor de derby, kan tot vrijdag op het secretariaat terecht tussen 13.30u en 17.30u. Ook op zaterdagmorgen zijn de groen-zwarte loketten open tussen 10 en 12 uur.

Anderhalf uur voor de wedstrijd kunnen fans van de beide Brugse ploegen nog een ticket aankopen. Cercle-fans betalen tussen 10 en 25 euro in de Noord-, Oost- en Westtribune. Supporters van blauw-zwart betalen 26 euro voor een plaats in de Zuid-tribune.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties