Hulk is ineens 60 miljoen minder waard

Jefrey Van der Straeten
| 15 reacties
Hulk is ineens 60 miljoen minder waard
Foto: © SC

Porto zou in gesprek zijn met Chelsea om Hulk voor veertig miljoen te laten vertrekken. Eerder weigerde Porto afstand te doen van haar vraagprijs van honderd miljoen.

In het contract van Hulk staat een clausule die aangeeft dat hij mag vertrekken voor honderd miljoen euro, een bedrag dat nog nooit is betaald in de voetbalwereld. Toen Chelsea onlangs aanklopte bij Porto, kondigde voorzitter Pinto da Costa nog aan dat zelfs 99 miljoen niet geaccepteerd zou worden.

Nu blijkt dat Porto het contract van Hulk zou willen heronderhandelen, waardoor de krachtige spits naar Chelsea zou kunnen vertrekken voor 'maar' veertig miljoen euro. Dat staat althans te lezen in the Daily Telegraph.

Naast Hulk zou Chelsea ook interesse hebben in zijn voormalige spitsbroeder bij Porto, Falcao. Deze laatste is sinds dit seizoen een ploegmaat van Thibaut Courtois bij Atletico Madrid. Ook Luka Modric van Tottenham zou hoog op het verlanglijstje staan van de club die onlangs nog aankondigde fors de bezem door de selectie te willen halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties