Huurt Anderlecht Lukaku? Van Holsbeeck: "Alles kan in het voetbal"

Jefrey Van der Straeten
| 37 reacties
Huurt Anderlecht Lukaku? Van Holsbeeck: "Alles kan in het voetbal"
Foto: © SC

Romelu Lukaku erkende onlangs dat het beter zou zijn voor zijn carrière om uitgeleend te worden. Anderlecht hoopt er stiekem op om haar voormalig goudhaantje te huren.

Lukaku kreeg van bondscoach Georges Leekens eind februari te horen dat regelmatig spelen in een eerste elftal een noodzakelijke voorwaarde is om in aanmerking te komen voor de Rode Duivels. Dat is bij de sterke spits niet in dovemansoren gevallen. Voetbalkrant meldde al eerder dat de manager van Lukaku, Christophe Henrotay, de dag erna al rond de tafel zat met Chelsea om een mogelijke uitleenbeurt te bespreken. 

Er viel te noteren dat Chelsea haar jonge spits liever wil uitlenen aan een club uit Londen, zodat ze de ontwikkeling van Lukaku beter kunnen opvolgen. 

Toch blijft Anderlecht stiekem hopen dat Lukaku voor een jaartje terugkeert naar het Astridpark, al weet men dat het niet evident zal zijn om dit klusje te klaren. Herman Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad: "Ik zal eerlijk zijn. Als Romelu hier op bezoek komt of als zijn vader eens op de club langskomt, is een terugkeer van Romelu wel al eens ter sprake gekomen, maar op dit moment zitten we niet rond de tafel om te discussiëren."

Van Holsbeeck geeft de moed echter nog niet meteen op: "Lukaku moet ooit op zijn pootjes terechtkomen en dat moet ergens gebeuren. Alles kan in het voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties