Reactie Been: "Druk proberen weg te houden van spelersgroep"

Fabian Morren
| 19 reacties
Been: "Druk proberen weg te houden van spelersgroep"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Been is "trots" op de knappe overwinning van Racing Genk. Zijn collega Ariël Jacobs gaf al aan dat de zege verdiend was. Been trad Jacobs bij: "Een zeer verdiende zege."

Fabian Morren in Anderlecht

"Hier zit een trotse en blije trainer", glunderde Mario Been op de persconferentie na de wedstrijd. "De vorige dagen heb ik de druk proberen weg te houden van de groep, zodat ze onbevangen zouden spelen. Uiteraard wist ik dat een wedstrijd bij een titelkandidaat altijd zeer lastig is. Een punt zou al meegenomen geweest zijn."

"Het is een zeer verdiende zege, al was de eerste kans wel voor Anderlecht op de lat", vervolgde de Nederlandse coach. "We kwamen echter op voorsprong en lieten het na om op 0-2 te komen. Later gebeurde dat gelukkig wel. In de rust merkten we dat hier echt wel iets te halen was."

"We wisten dat Anderlecht nog zou pompen. Bij de 1-2 vreesde ik even dat het weer in elkaar zakte, zoals dit seizoen al vaker gebeurde. Dat gebeurde echter niet. We bleven goed voetballen en maakten er 1-3 van. Nadien was er nog een discutabele penalty, maar Köteles pakte die."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties