Reactie De Bruyne: "Knap van de Anderlecht-supporters"

Robby Morren
Robby Morren
| 244 reacties
De Bruyne: "Knap van de Anderlecht-supporters"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne verkeert in supervorm en was opnieuw de man van de match tegen Anderlecht. Na de wedstrijd gingen de handen van de Anderlecht- supporters zelfs op elkaar voor de spelverdeler van Genk.

Robby Morren in Anderlecht

Racing Genk won met 1-3 op het veld van Anderlecht en opnieuw had De Bruyne een groot aandeel in de zege. "Ach, het is een goede prestatie van de ganse ploeg, ik kan het natuurlijk niet alleen."

"Het was een moeilijke wedstrijd met twee ploegen die aanvallend voetbal brachten maar wij hebben de ruimte beter benut dan Anderlecht." Genk bleef de ganse wedstrijd mooi over de grond combineren. "Wij kunnen niet met lange ballen spelen, dat is onze stijl niet en wij hebben daar de mensen niet voor. Wij hebben meer technische spelers in huis."

Geen kans op de titel
Genk springt nu -voorlopig- over AA Gent naar de derde plaats. Toch houdt De Bruyne beide voeten stevig op de grond. "Aan de titel moeten we niet meer denken want de achterstand op Anderlecht bedraagt 7 punten en dat is te veel."

Heel knap van de Anderlecht-fans
In de slotminuut kreeg De Bruyne een échte applausvervanging want ook het Anderlecht-publiek applaudisseerde voor de uitblinker. "Het is nog maar de tweede keer dat ik dat meemaak. Ik had het niet verwacht want de Anderlecht-supporters zijn meestal verbaal toch vrij agressief maar het is een blijk van waardering van die mensen en dat is heel knap."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties