Efficiënt Melsele pakt de buit bij Rapide Lebbeke

Gentil Dossche
| 0 reacties
Efficiënt Melsele pakt de buit bij Rapide Lebbeke
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toen de bezoekers na een goed kwartier een dubbele voorsprong hadden opgebouwd was de match gespeeld. De thuisploeg vergat een paar kansen af te werken en mag de eindronde nu wel vergeten.

Svelta nam het eerste initiatief en Yannick Bicqué moest een knal van Wouter Kersschot over de lat duwen (11’). De thuisverdediging verloor Dieter Vermeulen uit het oog en de klaarkijkende Nicky Baert legde hem de openingstreffer op de voet (13’). Rapide was aangeslagen en toen Maxim De Moor een vrije trap op de voet van de ongedekte Baert schilderde lag zijn 15de seizoenstreffer tegen de netten (17’). Even later knalde de doorgebroken Baert uit een scherpe hoek over. Bij een bezoekende corner had Bicqué een beenveeg nodig op een kopbal van Filip Vermeulen (25’). Pas aan het halfuur kregen de gastheren een echte kans maar Lieven Somers had een knappe reflex in huis op een schot van Michael Mannaerts.

Rapide kwam het felste uit de kleedkamers en Mannaerts kopte een hoekschop over (47’). Aan de overzijde vloog een loeier van D. Vermeulen net over de deklat (48’). Joost Smet bracht Philippe Geeraerts alleen voor Bicqué maar die ging gepast in de voeten (67’). De thuisploeg zocht de aansluitingstreffer en Jorden Verheire schilderde een voorzet op het hoofd van Lendert Putteman maar die kopte naast (75’). De ingevallen Davy Van den Nieuwenbriel kapte zich mooi vrij en de eindstand stond op het bord (85’).

Rapide Lebbeke: Bicqué, Van Driessche, Wauters (69’ Verheire), Scheerlinckx, Putteman, De Pauw (18’ De Visscher), Cooreman, Mannaerts, Zahriou (79’ Renders), Vierbergen, Van den Abbeele.

Svelta Melsele: Somers, Liessens, F. Vermeulen, D. Vermeulen, Vinck (62’ De Maeyer), Smet, Kersschot (83’ Lambrechts), De Moor, Baert, Geeraerts (73’ Van den Nieuwenbriel), Brokken.

Doelpunten:13’ D. Vermeulen 0-1, 17’ Baert 0-2, 85’ Van den Nieuwenbriel 0-3

Kaarten: geel: Putteman, Vierbergen, Brokken

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties