Reactie Juhasz: "Veel te veel ruimte tussen de linies"

Juhasz: "Veel te veel ruimte tussen de linies"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De verdediging van Anderlecht werd bij momenten overlopen door opkomende Genk-spelers. Regelmatig stonden Juhasz en co tegenover een overmacht. De Hongaar had daar ook een verklaring voor.

Johan Walckiers in Anderlecht

Juhasz zag Anderlecht zijn fouten herhalen uit de wedstrijd tegen Kortrijk. "We verloren de bal veel te makkelijk en in de transitie zijn zij dodelijk", analyseerde Juhasz. "Er was veel te veel ruimte tussen de linies. De derde goal is daar een goed voorbeeld van. Normaal blijf ik achter de laatste verdediger om hem nog op te vangen, maar ik moest er nu direct naartoe."

Genk legde de zwakke plekken van Anderlecht bloot. "De Bruyne speelde een heel sterke wedstrijd omdat er zoveel ruimte was. En natuurlijk zijn ze heel efficiënt geweest. Genk speelt beter en beter. Ze halen het niveau van vorig seizoen."

Natuurlijk kwam de nederlaag als een klap aan in de kleedkamer, want na woensdag in Gent was het enthousiasme weer opgelaaid. "Hier thuis verliezen maakt de klap alleen maar groter. Maar we hebben het aan onszelf te wijten. In de tweede helft speelden zij het perfect uit ondanks de goal van Dieu."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties