KV-preses: "Ga de spelers op hun plichten wijzen"

KV-preses: "Ga de spelers op hun plichten wijzen"
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen heeft met nul op zes zijn play-offs eigenlijk al verprutst alvorens ze goed en wel begonnen zijn. Voorzitter Johan Timmermans keerde terug van vakantie en plant een hartig woordje te praten met de spelers.

"Ik ben zeker verrast door die desastreuze start", vertelt Timmermans in HLN. "Als ik de trainer twee weken voor aanvang van de play-offs hoor verkondigen dat ze willen pieken in die nacompetitie en als ik de spelersgroep hoor vertellen dat ze helemaal klaar zijn voor de play-offs, dan mag je toch wel meer verwachten dan een nul op zes na twee wedstrijden."

"En het gaat mij niet om dat Europees ticket, want dat is voor mij van ondergeschikt belang, ik vind alleen dat je van spelers die als volwaardige profs betaald worden meer mag verwachten op het einde van het seizoen. Ik hoor sommige spelers klagen over vermoeidheid. Grof genomen werken zij wekelijks zeven trainingen af van anderhalf uur plus een wedstrijd van negentig minuten."

"Dat betekent dat zij twaalf uur per week echt moeten werken, dan mogen ze toch iets meer tonen dan dat ze de afgelopen twee weken hebben gedaan, dat zijn we aan onze supporters verschuldigd. Als je met inzet speelt en vechtlust toont, dan mag je hier een wedstrijd verliezen, maar dit is onaanvaardbaar. Ik zal de spelers zaterdag voor de wedstrijd op hun plichten wijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties