AC Milan morst met de punten

Sam Soetaers
| 3 reacties

AC Milan heeft nog net een nederlaag tegen middenmotor Bologna kunnen vermijden. Lazio speelde dan weer gelijk tegen Lecce.

AC Milan heeft mogelijk twee belangrijke punten laten liggen. Tegen Bologna kwamen de Milanezen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Na 26 minuten klommen de bezoekers op voorsprong. Van Bommel leed balverlies op eigen helft. Zo kon Ramirez op counter scoren. Gelukkig voor Milan kon Zlatan Ibrahimovic in de slotfase nog gelijkstellen. Als Juventus vanavond wint, kan het zijn voorsprong vergroten tot drie punten.

Lazio speelde voor eigen volk 1-1 gelijk tegen Lecce. Het eerste doelpunt van de match kwam er pas in minuut 82. Matuzalem dacht dat door zijn doelpunt Lazio zegezeker was, maar niets was minder waar. Spits Bojinov kon in de slotminuut nog de gelijkmaker scoren. Lazio staat nog wel steeds op de derde plaats na dit gelijkspel.