Chadli helpt Twente voorbij Excelsior

Tomas Taecke
| 2 reacties

Nacer Chadli heeft FC Twente in extremis de zege bezorgd bij laagvlieger Excelsior. Onze landgenoot zorgde tegen de degradatiekandidaat voor het winnende doelpunt (0-1).

Nacer Chadli heeft Twente op bezoek bij Excelsior in de blessuretijd voor een blamage behoed. Na deze nipte zege klimmen de Tukkers opnieuw naar de tweede plaats in het klassement. Lang zag het ernaar uit dat Twente opnieuw puntenverlies ging lijden tegen een laaggeklasseerde tegenstander, maar onze landgenoot nam in de extra tijd als invaller alsnog de punten mee naar Enschede.

Heerenveen - Vitesse 1-1

Nog zaterdagavond deed Heerenveen een slechte zaak in de strijd om de Europese tickets. Djuricic bracht de Friezen na vijf minuten op voorsprong, maar tien minuten voor inrukken bezorgde de Japanner Havenaar zijn team een punt.