Interview Padt: "Overtuigende uitzege"

Melissa Maes
| 16 reacties
Padt: "Overtuigende uitzege"
Foto: © SC

Sergio Padt demonstreerde zaterdagavond welke knappe reddingen hij allemaal uit zijn mouw kan schudden. "Het is onze eerste uitzege in play-off 1 en meteen een overtuigende."

Melissa Maes in Kortrijk

AA Gent won zaterdagavond met 1-4 op het veld van KV Kortrijk. De Buffalo’s nemen door de overwinning opnieuw de derde plek over van Racing Genk. “We voelden voor de partij geen druk”, zegt Sergio Padt na de match.

“Ik ben blij dat ik belangrijk kon zijn voor het team. Na de rust voerde KV Kortrijk de druk op en kwamen er veel ballen na elkaar. Dan kan er altijd wel eentje slecht vallen. Maar bij de 1-4 wist ik dat de punten binnen waren.”

Na de wedstrijd bleven de fans van KV Kortrijk onder meer de naam van Padt scanderen. “Dat vond ik mooi van het publiek. Maar ik reageer niet op ‘Sergio komt naar Kortrijk’. Ik ben graag bij AA Gent (lacht).”

De Nederlandse doelman maakte ook nog een jonge fan gelukkig met zijn keepershandschoenen. “Die jongen had me voor de wedstrijd al gevraagd of hij die kon krijgen. Ik zei dat het goed was, maar alleen als we wonnen. Ik heb me dus aan die belofte gehouden”, besluit Padt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties