De Sutter: "Blijven? Zeker niet onder deze coach"

De Sutter: "Blijven? Zeker niet onder deze coach"
Foto: © SC

Een kwartier kreeg Tom De Sutter om mee oorlog te gaan maken in de zestien van Club Brugge. Het was één van de zeldzame momenten dat hij nog eens zoveel zijn kans kreeg. Bij zijn toekomst bij Anderlecht zet hij dan ook een vraagteken.

Johan Walckiers in Anderlecht

Ariël Jacobs gaf De Sutter heel weinig kansen dit seizoen. "Ik ben even blij als de andere jongens die veel meer gespeeld hebben", zei De Sutter. "Maar een seizoen als dit wil ik niet mee meemaken. Het is wel tof de titel en zo, maar zo weinig spelen kan ik me niet meer veroorloven. Dat er misschien een andere coach komt? Ja, ik wacht nog af, maar onder deze coach blijven spelen is geen optie."

"Ik heb wel complimenten gekregen dat ik altijd positief ben gebleven, maar daar koop ik niet veel mee. Ik wacht af en bekijk welke ploegen zich aanbieden. Er is nog niets concreet dus daar vertel ik nog niets over."

De Sutter liet het gisterenavond niet aan zijn hart komen en vierde mee met zijn maats. "Nee, ik ga een boek lezen", grapte hij. "Ik denk dat we geluk gehad hebben tegen Brugge, maar de laatste drie-vier jaar heeft Anderlecht ook niet altijd de scheidsrechter mee gehad. Denk maar aan de testmatchen tegen Standard. Het was een seizoen met hoogtes en laagtes, maar we staan zeven punten voor. Kan je dan spreken van een kleine kampioen?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties