Interview Messoudi: "Was graag in Kortrijk gebleven"

Tomas Taecke
| 9 reacties
Messoudi: "Was graag in Kortrijk gebleven"
Foto: © SC

Mo Messoudi nam donderdagavond afscheid van het Kortrijkse publiek. Met pijn in het hart trekt de goedlachse Antwerpenaar straks naar AA Gent.

Tomas Taecke in Kortrijk

Mohamed Messoudi verlaat straks na drie seizoenen het Guldensporenstadion. De 28-jarige middenvelder gaat aan de slag bij AA Gent, maar geniet eerst nog met volle teugen van zijn laatste weken bij KVK.

"Vandaag was echt speciaal", reageerde een geëmotioneerde Messoudi na de zege tegen Anderlecht. "De laatste keer voor eigen publiek in het rood en wit. Bijna had ik zelfs gescoord, dat was pas echt fantastisch geweest".

"We hebben in de play-offs heel goed voetbal gebracht. Het is leuk om op deze manier afscheid te kunnen nemen, met een hoogtepunt als het ware. Helaas miste ik het merendeel van de wedstrijden wegens blessure en koos de trainer ook niet altijd voor mij".

"De overstap naar Gent is een belangrijke stap in mijn carrière. Ik ben nu 28 jaar en voel me goed bij deze transfer. Ik was graag in Kortrijk gebleven, maar de onderhandelingen bleven maar aanslepen. Net op dat moment is AA Gent mij beginnen volgen en was er plots interesse voor mij".

"Natuurlijk ga je onbewust ook de resultaten van Gent opvolgen in de play-offs", is Messoudi eerlijk. "Maar ik geef altijd alles voor de ploeg waar ik speel. Stiekem hoop je natuurlijk dat AA Gent Europees voetbal haalt, maar het belangrijkste is op dit moment nog steeds KV Kortrijk".

"Ik heb begrip voor de keuzes van Vanhaezebrouck", legt Messoudi uit. "Maar er zijn tal van andere voorbeelden die aangeven dat het wel kan", aldus de vertrekkende middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties