Morgen wordt de 7de Waasland Cup betwist

Morgen wordt de 7de Waasland Cup betwist
Foto: © SC

Morgen wordt één van de grootste outdoor voetbaltornooien in België georganiseerd: de Waasland Cup. In Sint-Niklaas wordt er aansluitend op het voetbaltornooi ook gebarbecued.

Op de terreinen van Waasland-Beveren in Sint-Niklaas (Site Puyenbeke) wordt morgen de Waasland Cup georganiseerd.

De wedstrijden worden gespeeld op terreintjes van 45 bij 25 meter met miniemengoaltjes (5 x 2 meter). Het algemeen Vlaams Futsalreglement is van toepassing, afgezien van enkele kleinere wijzigingen.

Om de recreanten van de competitiebeesten te scheiden, werd er voor beide categorieën een apart tornooi gecreëerd. Zij die in de competitieve reeks uitkomen, maken kans op een geldprijs van 500 euro.

Bovendien mag deze winnaar deelnemen aan de Nivea Friends Cup. Daarin komt men uit tegen de winnaars van vijf andere zomertornooien. Als het ware vormt het een soort Champions League van de tornooitjes.

Na het voetbaltoernooi is het feestje nog niet afgelopen, want dan organiseert men nog een grote BBQ. "Zo hoeven jullie nog niet onmiddellijk naar huis en kan er nog gezellig worden nagekaart over een (hopelijk) prachtige dag!”, aldus de organisatie.

Wil je alsnog meedoen aan de Waasland Cup? Of wil je er gewoon bij zijn voor de gezelligheid? Zak dan morgen af naar Sint-Niklaas. Meer informatie over het tornooi vind je hier

Bekijk hieronder een filmpje van de editie van 2009:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties