"Dembélé is onverkoopbaar"

"Dembélé is onverkoopbaar"
Foto: © SC

Martin Jol dreigt twee van zijn sterkhouders kwijt te raken: Clint Dempsey en onze landgenoot Moussa Dembélé. De Fulham-manager verwittigt echter dat de club die hen wil zwaar in de geldbuidel zal moeten tasten.

De hele topzes is naar verluidt geïnteresseerd in Dembélé. "Maar er zijn nog geen clubs die een bod hebben uitgebracht", vertelt Jol aan de BBC. "En ook al komen ze met een aanbieding, dan nog denk ik dat ze onverkoopbaar zijn. Het is niet onoverkomelijk dat beiden vertrekken, maar ik heb het gevoel dat ze hier volgend seizoen nog zijn."

"Je maakt je altijd zorgen. We hebben een goede ploeg als we de spelers kunnen behouden, zeker als we een stuk of drie versterkingen kunnen halen. Je weet alleen niet wat er gaat gebeuren. Ik heb eerder goede selecties gehad, in Duitsland bijvoorbeeld. Binnen een paar maand vertrokken Vincent Kompany, Nigel de Jong en Rafael Van der Vaart. Het gaat niet om één of twee spelers, maar je maakt je vanzelfsprekend wel ongerust. Wie Dembélé toch wil komen halen, zal heel diep in de buidel moeten tasten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties