Oris en zijn team kwalificeren zich voor kwartfinale Korean Cup

Dennis Moonen
| 1 reacties

Kevin Oris heeft zich opnieuw populair gemaakt bij de supporters van Daejeon Citizen. De spits scoorde in de blessuretijd de gelijkmaker en zijn team kwalificeerde zich via strafschoppen voor de kwartfinale van de Korean Cup.

In de wedstrijd van de 8e finale tegen Sangju Sangmu stond het na 90 minuten 1-1 waardoor het team van Oris nog vol aan de bak moest in de verlengingen.

In die verlengingen kwam Daejeon al snel 1-2 achter maar even later ontbond Kevin Oris zijn duivels door de 2-2 tegen de touwen te prikken. In de daaropvolgende penaltyreeks bleef Oris' club het koelbloedigst. De Kempenaar reageerde ook nog even kort na de wedstrijd: "Er werd eerst nog een goal van mij onterecht afgekeurd maar gelukkig hebben we ons toch gekwalificeerd."