Waasland-Beveren hoopt nog op achttal versterkingen

Dennis Moonen
| 15 reacties
Waasland-Beveren hoopt nog op achttal versterkingen
Foto: © SC

Promovendus Waasland-Beveren is maandag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart. Voorlopig was dit nog met een beperkt aantal spelers maar daar komt binnenkort verandering in.

Van de ploeg die vorig seizoen de promotie afdwong via de eindronde blijft er vandaag nog maar weinig over. Van Hoey, Diallo, Masureel, Van Damme, Paulussen, Verbiest en mogelijk ook Radzinski vertrekken zeker. Voor een aantal andere spelers is een verhuur bespreekbaar, weet Het Nieuwsblad

Maar de Waaslanders hebben intussen niet stilgezeten. Met onder andere Coosemans, Dugary, Farssi en Blondelle haalde de club al een aantal versterkingen binnen met ervaring in eerste klasse. Ook Patiyo Tambwe, in een verleden nog bij Lokeren, is op proef. 

Dit is volgens het bestuur nog niet voldoende om zich te handhaven in de Jupiler Pro League. Er mogen tijdens deze zomerstop nog een achttal nieuwe aanwinsten verwacht worden bij de promovendus. Naar verluidt is de club geïnteresseerd in Youssef Adnane, een aanvaller die momenteel actief is bij het Franse Evian.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties