Mario Been op zijn hoede voor EL-wedstrijd

Dennis Moonen
| 13 reacties
Mario Been op zijn hoede voor EL-wedstrijd
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdag begint Racing Genk aan zijn Europese campagne met een thuiswedstrijd tegen FC Aktobe uit Kazachstan. Trainer Mario Been is op zijn hoede voor de wedstrijd in de derde voorronde van de Europa League.

Mario Been wachtte om zijn mening te geven over de Europese loting tot na de wedstrijd tegen Cercle. "Het wordt donderdag oppassen voor de stugge Kazakken", vertelt hij in HBvL. "We moeten thuis een mooie uitgangspositie verwerven, omdat ze zeker voor eigen publiek aartsgevaarlijk zijn. We mogen de goals niet zomaar weggeven, zoals we dat tegen Cercle deden. In Europa is zoiets dodelijk."

De Kazachse voetbalbond liet alvast niets aan het toeval over. De competitiewedstrijd van FC Aktobe tegen Akzahaiyk Uralsk van zondagmiddag werd verplaatst naar 12 augustus zodat Aktobe volledig uitgerust aan de aftrap zal verschijnen tegen Racing Genk.

De heenwedstrijd tussen Genk en Aktobe vindt donderdag 2 augusutus om 20 uur plaats. De terugwedstrijd staat een week later gepland op donderdag 9 augustus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties